miercuri, 14 decembrie 2011

doom 3

acest capitol a fost făcută prin modificarea/editare piese de engleză scrisă, care rezumă povestea shooter aclamat critic şi comercially oroare first-person numit Doom 3 şi traducându-le în română folosind Google Translate

Terenul iniţială din spatele Doom 3 este legată de ambiţia umană (sau UAC) "de a exploata Marte. Baza versiunea originală Marte descoperite accidental artefacte şi structuri care a relevat existenţa unui civillization vechi de pe Marte. Ca răspuns, UAC modificat planul său şi a redenumit construcţia iniţială de pe Marte ca un sit arheologic (cu bază şi posturile generale stabilite în locaţii diferite). O altă schimbare a planului s-a întâmplat după revelat de cunoştinţe şi know-how tehnic pe tehnologia de teleportare. Datorită acestor schimbări, eforturile de a "re-inventeze" tehnologie a intrat sub supravegherea UAC "inteligenţi" om de stiinţă, Dr. Malcolm Betruger. Artefacte care au fost descoperite au fost enscribed cu hieroglife scris într-o limbă străină. Aceste glifele a avertizat cu privire la riscurile potenţiale ale utilizând tehnologia teleportării, precum şi o descriere a modului în care străinii au dispărut.

Odată activat, portalul teleportarea iniţiale au condus intr-o altă dimensiune, unul umplut cu căldură arzătoare şi creaturi hidoase. UAC a început imediat pentru a încerca şi de a explora această dimensiune. Cu toate acestea, mulţi dintre oamenii care a returnat de acolo au suferit de probleme psihice imense, fără a uita cele care nu au returnat deloc. Până în momentul de avertizare cu privire la abuzul de portaluri a fost realizat, efortul a devenit deja concentrat pe explorarea şi exploatarea o altă dimensiune. Betruger a devenit obsedat cu altă dimensiune, chiar merge nebun şi de a deveni corupt de putere şi autoritate a deţinut.

Protagonistul este din nou un spaţiu maritim fără nume, care deţine gradul de caporal. Că doar aşa se întamplă, el devine expediate la facilitatea de cercetare UAC Marte cu consilierul Swann şi garda de corp Campbell lui Jack. În câteva minute a invaziei, principalele unităţi militare sunt zombified de suflete rele, şi restul personalului sunt ucise de Demons atac. Este încă o dată asupra jucătorului pentru a opri forţele iadului de la a ajunge pe Pământ.

Misiunea jucătorului în primul rând, care îi sunt atribuite de către Maestrul Sergent Kelly, alias "sergent", este de a găsi un om de ştiinţă pe nume Jonathan lipsă Ishii, care a fost declarat a fi văzut la instalaţia veche de comunicaţii. Când a constatat, el babbles cu privire la trimiterea un avertisment - "Diavolul este real. Ştiu. Am construit cuşca lui" Cu aceste cuvinte, Iadul erupe din gateway-ul experimental principal, trimiţând o undă de şoc prin complex, împreună cu pentagrame stralucitoare si scorurile cranii fantomă rău care transformă aproape fiecare om în zombie, inclusiv Ishii. Jucătorul are sarcina de a găsi şi de re-grup cu echipa Bravo, dar de dată el devine în apropierea locaţiei sale, echipa este anihilat. Apoi, jucătorul are sarcina de a obţine un card pentru a trimite un apel de primejdie flotei orbitale, pentru a obţine forţe suplimentare pe Marte. Player-ul este determinat de Swann nu pentru a cere ajutor şi Sergent vă solicită pentru a cere ajutor şi alegerea este de până la urmă la player.

Într-o scenă mai târziu tăiat, Swann este văzut într-o conferinţă de telefon video cu Betruger, care este destul de calm în legătură cu situaţia. Betruger susţine că situaţia este sub control. După ce a decide dacă să alertă flota orbitală, Betruger vă abordează pe un ecran de computer şi spune că, odată ce flota soseşte (sau după ce soseşte pentru apeluri făcut de Betruger el însuşi dacă jucătorul refuză să apel pentru flotă), legiunea lui va lua navelor înapoi pe Pământ, prin urmare, dezvăluind că el comenzile monştrii care au depăşit de bază. Principalele obiective sunt Swann pentru a opri transmiterea mesajului de alertă, care ar întăriri militare în orbita Pământului, şi, prin urmare ar permite demonilor să deturneze nave spaţiale şi civili ataca pe Pământ. Odată ce această transmitere este evitată prin metode disponibile, obiectivul său devine pentru a opri Betruger.

Mai târziu în joc, jucătorul execută într-un coleg de Betruger, care spune că el a devenit obsedat cu teleporters atunci când el a dat seama Iad existat pe de altă parte. El spune ca a luat un artefact numit Soul Cube din săpăturile arheologice din civilizaţia antică marţiană în Iad, şi demonii l-au urmat afară. Jucător trimis în Iad de Betruger după o luptă împotriva a două şef hellknights (asemănătoare cu mult lupta şeful prima Doom). În Iad jucător recuperează Soul Cube după ce a învins gardian în iad. Apoi, jucătorul este trimis înapoi pe Marte.

Efortul jucătorului să se regrupeze cu orice puşcaşii marini rămase în zadar că dracu a lovit puternic, uciderea sau care posedă populaţia umană de pe Marte, lăsând doar o handfull de oameni în efortul lor de inutil de ascundere sau de blocare themself în zonele cele mai sigure pe care le pot ajunge. El ajunge numai Swann şi Campbell pe deathbeds lor de moarte. Swann a fost grav rănit, şi Campbell a mers la vânătoare pe sergent. Swann spune că Kelly a transformat răul şi este acum de partea lui Betruger. Cu toate acestea, sergent rănit mortal pe Campbell şi achiziţionate lui 9000 BFG. După uciderea Sergent transformat în Sabaoth, jucător găseşte un arheolog, care explică faptul că Soul Cube trebuie să fie utilizate pentru a opri invazia demon.

După introducerea site-ului Dig primar, jucătorul descoperă o secţiune de Iad, care sa strecurat în subteran marţian şi adânc în măruntaiele acestei Hellscape, el întâlneşte Cyberdemon invulnerabilă pază la o "gaură Hell" - un portal pentru Iad. Înfrângerea Cyberdemon, care este posibilă numai cu Soul Cube perceput, sigiliile definitiv gaura Iadul şi se termină jocul.

Ulterior, o echipă de recunoaştere marină şi trântorii Santinelă ajunge pentru a asigura de bază şi a evacua jucător, însă consilierul Swann a murit deja când l-au găsit. Dr. Betruger este nicăieri să fie văzut şi sa transformat în Maledict.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu